Ajatuksia viestinnästä - ja vähän muustakin

Hei! Olen Heli, aikuiskasvatuksen ja viestinnän monitoiminainen. Koulutukseltani olen KM (aikuiskasvatus), YTM (viestintä ja mediakulttuuri) ja EO. Kirjoitan blogiini ajankohtaisista ammatillisista asioista. Teen myös kirja-arvioita. Kuvitan tekstini pääosin itse ottamillani valokuvilla. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan ajatuksiani.

Taustaa ja yhteystiedot

Taustaa: Hei, Olen Heli. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, yhteiskuntatieteiden maisteri sekä erityisopettaja. Työurallani olen työskennellyt muun muassa kirjoittavana uutistoimittajana, viestintäalan päätoimisena yrittäjänä sekä ammattikorkeakoulun lehtorina, vastuuvalmentajana, korkeakouluasiamiehenä, projektipäällikkönä ja yliopiston tuntiopettajana ja tuutorina.

Lähellä sydäntäni ovat viestintään ja pedagogiseen kehittämiseen liittyvät asiat, erityisesti aikuiskoulutus, etäopiskelu ja etäopetus, yrittäjyyskasvatus sekä opiskelun tuki ja saavutettavuus. Olen käynyt aluekehittäjäkoulutuksen ja tarkastelen asioita mielelläni alueellisen tasa-arvon näkökulmasta. Myös maaseutumaiset alueet ja seutukaupungit tarvitsevat koulutusmahdollisuutensa.

Blogini kirjoitusaiheet kumpuavat usein omista kokemuksistani ja alan kirjallisuudesta. Välillä annan kerronnan lipsahtaa muihinkin itseäni kiinnostaviin teemoihin kuten kirjallisuuteen, liikuntaan ja urheiluun, yrittäjyyteen sekä musiikkiin – se tulkittakoon persoonansa peliin laittamisena. Entisenä uutistoimittajana haluan katsella maailmaan laajasti ja tarttua useisiin aihepiireihin. Tekstini syntyvät tarpeesta kirjoittaa. Blogini toimii vanhassa punk-hengessä – ilmaisia mahdollisuuksia hyödyntäen ja testaten.

  • Kiinnostuitko kirjoituksistani? Kaipaatko kolumnistia?
  • Haluatko yksilö- tai ryhmävalmennusta tekstieni teemoista? Verkkovälitteisesti tai livenä?
  • Haluatko minun kirjoittavan yritysblogiisi tai tuottavan tarinasi tekstimuotoon?
  • Tahdotko ostaa taulun ottamastani luontokuvasta?
  • Kaipaatko markkinointiviestinnän projektillesi tekijää?
  • Tai haluatko muuten vain keskustella ajankohtaisista koulutuksen ja viestinnän teemoista kanssani?

Ole ihmeessä yhteydessä. Olen avoin kaikelle ammatilliselle verkostoitumiselle ja yhteistyölle.

Kerro tavoitteistasi, niin katsotaan voinko olla sinulle avuksi. Työasioissa toivon sinun olevan ensisijaisesti minuun yhteydessä LinkedInin kautta tai sähköpostitse.

Ota myös Twitter-tilini seurantaan.

Yhteistyöterveisin Heli

%d bloggaajaa tykkää tästä: