Ajatuksia viestinnästä - ja vähän muustakin

Tervetuloa! Blogitekstit liittyvät pedagogiikkaan ja viestintään. Mukana on myös kirja-arvioita sekä pohdintaa musiikista, urheilusta ja elämästä yleensä…

Taustaa ja yhteystiedot

Taustaa:

Blogia kirjoittaa KM, YTM Heli Antila, joka on pitkän linjan toimittaja ja viestintäalan yrittäjä. Hän on toiminut viestinnän lehtorina ja projektipäällikkönä ammattikorkeakoulussa.

Yritysten viestinnän ja koulutusten lisäksi Antila työskentelee aikuiskasvatuksen tuntiopettajana Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä vetää seutukaupunkiverkoston aikuiskoulutushanketta Keuruulla ja kansalaisopiston kirjoittajapiiriä Virroilla.

Hänet tunnetaan myös bloggarina erityisesti pedagogisia ja viestinnällisiä teemoja käsittelevien tietokirjojen arvioijana. Heli Antilan erikoisaloja ovat mm. aikuisten koulutusmahdollisuuksien kehittäminen, aluekehitys, kirjallinen viestintä, erityisen teemat sekä työyhteisöviestintä sosiaalisen median ilmaisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Lähellä sydäntäni ovat viestintään ja pedagogiseen kehittämiseen liittyvät asiat, erityisesti aikuiskoulutus, etäopiskelu ja etäopetus, yrittäjyyskasvatus sekä opiskelun tuki ja saavutettavuus. Olen käynyt aluekehittäjäkoulutuksen ja tarkastelen asioita mielelläni alueellisen tasa-arvon näkökulmasta. Myös maaseutumaiset alueet ja seutukaupungit tarvitsevat koulutusmahdollisuutensa.

Blogini kirjoitusaiheet kumpuavat usein omista kokemuksistani ja alan kirjallisuudesta. Välillä annan kerronnan lipsahtaa muihinkin itseäni kiinnostaviin teemoihin kuten kirjallisuuteen, liikuntaan ja urheiluun, yrittäjyyteen sekä musiikkiin – se tulkittakoon persoonansa peliin laittamisena. Entisenä uutistoimittajana haluan katsella maailmaan laajasti ja tarttua useisiin aihepiireihin. Tekstini syntyvät tarpeesta kirjoittaa. Blogini toimii vanhassa punk-hengessä – ilmaisia mahdollisuuksia hyödyntäen ja testaten.

  • Kiinnostuitko kirjoituksistani? Kaipaatko kolumnistia?
  • Haluatko yksilö- tai ryhmävalmennusta tekstieni teemoista? Verkkovälitteisesti tai livenä?
  • Haluatko minun kirjoittavan yritysblogiisi tai tuottavan tarinasi tekstimuotoon?
  • Tahdotko ostaa taulun ottamastani luontokuvasta?
  • Kaipaatko markkinointiviestinnän projektillesi tekijää?
  • Tai haluatko muuten vain keskustella ajankohtaisista koulutuksen ja viestinnän teemoista kanssani?

Ole ihmeessä yhteydessä. Olen avoin kaikelle ammatilliselle verkostoitumiselle ja yhteistyölle. Tavoitat minut parhaiten LinkedInin kautta tai sähköpostitse.

Ota myös Twitter-tilini seurantaan.

Yhteistyöterveisin Heli

Helin kuvasi: Kari Leo.
%d bloggaajaa tykkää tästä: