Ajatuksia viestinnästä - ja vähän muustakin

Hei! Olen Heli, aikuiskasvatuksen ja viestinnän monitoiminainen. Koulutukseltani olen KM (aikuiskasvatus), YTM (viestintä ja mediakulttuuri) ja EO. Kirjoitan blogiini ajankohtaisista ammatillisista asioista. Teen myös kirja-arvioita. Kuvitan tekstini pääosin itse ottamillani valokuvilla. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan ajatuksiani.

Valmennukset

Kurssit verkossa -valmennukset

Kurssihinnat: Yksi moduuli 40 euroa (sis. alv 24%) 

Kurssikokonaisuus koostuu tutkimukseen ja tieteelliseen kirjoittamiseen liittyvistä moduuleista. Ensimmäiset moduulit ovat nyt valmiina. Tutkimuksen suunnittelu- ja Kirjoitusprosessi aloitus -moduulit sopivat esimerkiksi ensimmäistä opinnäytetyötään tekevälle opiskelijalle, avoimen korkeakoulun opintoja aloittelevalle ja heille, jotka kaipaavat muistinvirkistystä tai tukea joko tutkimuksesta tai kirjoittamisesta. 

Ilmoittautuminen Kurssit verkossa -verkkomoduuleihin

**********************

Räätälöimme Teille tilauksesta ryhmä- tai yksilövalmennukset viestintään, pedagogiikkaan tai tutkimukseen liittyvistä teemoista. Valmennukset on mahdollista toteuttaa verkkovälitteisesti tai lähikoulutuksena. Kerro mitä haluat, niin annamme tarjouksen.

Viestintävalmennukset

Pedagogiset valmennukset

Pyydä tarjous, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva valmennus.

Haluatko tilata harrastajakirjoittajien antologian?

Luova kausi on koronavuonna syntynyt Virtain kansalaisopiston kirjoittajapiirin antologia. Haluatko tilata oman kirjan suoraan postilaatikkoosi? Kirjan myyntihinta ja postitus yhteensä 18 euroa/ kappale (sis. alv 10 %)

Tee tilauksesi sähköpostitse: antilaheli@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: