Kirjoittamista tarvitaan työelämässä ja opiskelussa jatkuvasti yhä enemmän. Lisäksi moni kirjoittaa vapaa-ajallaan kevyitä tarinoita, muistelmia, runoja tai kerää historiaa talteen. Tekstien tekeminen on usein yksinäistä puuhaa. Siksi palaute on tärkeä keino kehittää omaa osaamistaan.

Kirjoittajapiiri aloittaa Virtain kansalaisopistossa ensi viikolla. Ajatuksena on, että jokainen osallistuja asettaa omat henkilökohtaiset tavoitteensa kirjoittajana kehittymiselleen. Kirjoitettavat tekstit voivat olla luovaa kirjoittamista, lehtijuttuja, historiallisia tarinoita, blogitekstejä, omaa elämäkertaa tai tieteellistä tekstiä. Mahdollista on harjoitella myös projektiviestintää, asiakirjojen tekemistä – tai aloittaa vaikkapa oma blogi ja kehittää sosiaalisen median päivityksiä. Työkielenä on suomi.

Omien tavoitteiden ei tarvitse olla kunnianhimoisia. Myös pöytälaatikkokirjailijat ovat tervetulleita mukaan. Tieteellisen tekstin harjoitukset sopivat lukiolaisille ja avoimen korkeakoulun opintoja suunnitteleville. Yrittäjiä voin auttaa yritysblogin perustamisessa tai sosiaalisen median tekstipäivitysten kehittämisessä.

Ilmoittaudu mukaan tällä viikolla tästä linkistä.

Kiinnostuitko asiasta, mutta et pysty oman sijaintisi vuoksi osallistumaan?

Kysy myös verkkokurssimahdollisuutta.

Kuva: Heli Antila
Advertisement