Olen suunnattoman innoissani uudesta kampanjasta. Innostuksessani ei ole mitään yllättävää. Hieman poikkeuksellista on puolestaan se, että kyseessä on kuntavetoinen kampanja. Viime vuosina kuntien markkinointitempaukset eivät aina ole ihan hirveästi sytyttäneet.

#onnistuVirroilla www.onnistuvirroilla.fi tarjoaa kuitenkin mielestämi menestymisen eväät. Kampanjassa on tähän mennessä julkaistu viisi yrittäjätarinaa esimerkillisinä onnistumistarinoina.

Hashtagilla #onnistuVirroilla positiivisia tarinoita kerätään lisää. Eli annetaan hyvän kiertää. Samalla jaetaan ilosanomaa Virtain kaavoitetuista yritystonteista. Pidän positiivisesta asenteesta. Negatiivisuudella harvoin saavutetaan mitään hyvää.

Kunnan tonttimarkkinoinnissahan ei sinänsä ole mitään yllättävää. Valtatie 23:n ja Kantatie 66:n ohittama Virtain sen sijaan luulisi olevan varsin mielenkiintoinen kohde kivijalkayrittäjälle. Vilkas ohikulkuliikenne, hyvät tieyhteydet ja edulliset yritystilat ovat sellainen kolmiyhteys, mikä varmasti kiinnostaa yrittäjää.

Odotan innolla positiivista pöhinää!

Advertisement