Kesä on itselleni SOMEtonta aikaa. Siksi ei ole yllättävää, ettei blogiinikaan ilmestynyt sanan sanaa kesäloman aikana. Kesätauko kuitenkin hieman venähti. Siis blogissa. Työt alotin todellisuudessa jo viikkoa ennen loman loppumista.

Opettajan työelämäjakso oli mielettömän hieno kokemus. Uudistuvassa ja aikaansa seuraavassa korkeakoulussa lehtori on kutienkin aina tietyllä tavalla oppilaitoksensa vanki. Vaikka yhteistyö työelämän toimijoiden kanssa on säännöllistä, olet niissä kuvioissa kuitenkin aina ulkopuolinen yhteistyökumppani.

Nyt pääsin kahdeksi viikoksi sisäpiiriin. Täältä voit lukea kuulumisiani työelämäjaksolta.

Työelämäjaksoni aikana viritimme myös mielenkiintoisen yhteisen työpajakokeilun ”Virrat pois puskasta”. Oli mahtavaa työstää tuoretta ideaa yhteistyössä Tredun ja Nuorisokeskus Marttisen kollegojen kanssa.

Vielä tyytyväisempi olin siihen yhteisöllisyyteen, minkä tapahtuma synnytti. Virrat pois puskasta -Facebook-ryhmässä keskustellaan vilkkaasti ja yhteistyöhakuisesti edelleen. Seuraavan työpajankin ajankohta on jo sovittu. Esille nousseita ideoita jalostetaan Tredun ja TAMKin avoimien ovien päivässä 1.11. Virroilla osoitteessa Sipiläntie 1.

Odotamme yleisöryntäystä!

#virratpoispuskasta

Advertisement